Bacciottini biegelő és perforáló gépek digitális és kis ofszet nyomdák számára

 

Pit Stop 36 Pit Stop 36 a Bacciottini cég legújabb berendezése kifejezetten a digitális nyomdák igényeihez fejlesztve, mind formátumban, mind teljesítményben. Jelenleg a lehető legkedvezőbb ár-érték arányt képviselő berendezés a kínálatunkban.
A Pit Stop Mini a kis, gazdaságos biegelő gép hihetetlenül nagy teljesítménnyel. A tökéletesség elérésére a biegelésben nincsen másra szüksége, csak mini helyre és mini befektetésre.
A Pit Stop Mini Speed a kis, gazdaságos biegelő gép még nagyobb teljesítménnyel. A tökéletesség elérésére a biegelésben nincsen másra szüksége, csak mini helyre és mini befektetésre. A Pit Stop Mininél nagyobb sebességű.
Az új DG Line az igény szerinti nyomtatási szolgáltatásokat nyújtó cégeknek ideális, valamint azoknak, akik magas minőségű termékeket szeretnének gyártani a digitálisan megnyomtatott anyagokból gyors és könnyű kezelhetőséggel.
A Magic Easy Fold a Pit Stop DG Line-nal összekapcsolva különösen hasznos digitális nyomatok biegelésére és hajtogatására fotókönyvek gyártásához.
A Magic Easy Fold Plus az Easy Fold továbbfejlesztése a 7.000 ív/órás álomsebesség elérésére.